El Barça destrossa el Conca en el retorn d’Ariño (46-18)

Després d’arrencar l’Asobal amb un empat a la pista del Bidasoa (26-26), el Barça s’ha imposat amb una autoritat majúscula al Conca en l’estrena al Palau (46-18). El partit ha significat el retorn d’Aitor Ariño, després de rebre l’alta mèdica un cop superada una operació al genoll.

Els blaugrana han trigat sis minuts a agafar distància, de quatre gols, que el Conca ha sabut mantenir (10-6 en el minut 14:29) abans de cedir ja de manera irremeiable. El 17-6 en el minut 20 era prou indicatiu de la superioritat d’un equip que ha arribat al descans amb 28 gols i la feina feta (28-11).

La diferència no ha parat de créixer, amb els blaugrana trobant el camí del gol amb facilitat i el Conca col·lapsat. La destrossa ha estat contundent i progressiva, fins a tancar el partit amb el màxim avantatge (46-18). Dika Mem i Melvyn Richardson (7/9), Blaz Janc (6/6), Ian Barrufet (6/8) i Petar Cikusa (5/6) han estat els més productius.