Handbol

El Sarrià, l’únic gironí que comença amb triomf

Pere Arnau lidera l’equip sarrianenc amb 7 gols i el Bordils i el Banyoles perden per 1

El 30-31 del Sarrià a la pista de l’Esplugues suposa la única victòria dels tres equips de la demarcació en la jornada 1 de la 1a Estatal. El conjunt sarrianenc va estar liderat per Pere Arnau, que torna a casa havent debutat a l’Asobal amb el Puente Genil, autor de 7 gols, els mateixos que Guillem Lozano.

El Bordils i el Banyoles van perdre d’1 gol, a les pistes del Sant Martí Adrianenc i del Sant Esteve Sesrovires, respectivament. Pels de Gerard Farrarons, que compten amb Jordi González després de tres anys del porter al Barça, Pep Reixach va ser el màxim golejador amb 7. L’equip del Pla de l’Estany, amb Carles Ramonet a la banqueta i David Masmiquel al pivot (3 gols), van tenir en Roger Milla (6) el màxim realitzador.

La jornada de l’handbol gironí va estar marcada per la visita del Conca al Palau Blaugrana, amb David i Sergi Mach al conjunt manxec i els germans Cikusa reconeguts pel Barça pel seu títol de campions del mon sub-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)