Hípica

La 111a edició del CSIO al RC Polo tornarà a ser seu de la copa de les Nacions

Barcelona es convertirà en la capital mundial de l’hípica del 28 de setembre al1 d’octubre amb la celebració del 111è Concurs de Salts Internacional (CSIO), que per desè any consecutiu serà seu de la gran final mundial de la copa de les Nacions, l’esdeveniment hípic de primer nivell del calendari eqüestre internacional. Al llarg de quatre jornades, la pista olímpica del Reial Club de Polo Barcelona acollirà un total de deu competicions amb la participació de les amazones i genets més destacats del panorama eqüestre internacional. Set proves seran de caràcter individual, mentre que les tres restants formen part de la final de la copa de Nacions: la primera classificatòria, la Longines Challenge Cup i la gran final del diumenge.

Com es habitual, l’organització encarrega un obstacle especial, que haurà de lluir en les proves més importants d’aquest CSIO. En aquesta ocasió el salt, batejat com “el panot”, l’han dissenyat estudiants de BAU, Centre Universitari d’Art i de Disseny i fa referència, efectivament, a la celebradíssima rajola grisa característica de la Ciutat Comtal. El salt l’han presentat avui a la seu de la copa Amèrica Experience, centre de divulgació oficial de la 37a copa Amèrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)