El Barça sotmet el Torrelavega (41-24) en un partit molt seriós

Després de l’exhibició europea contra el Magdeburg (32-20), el Barça ha retornat a la lliga Asobal amb una còmoda victòria contra el Torrelavega (41-24). Carlos Ortega ha donat descans a Dika Mem i Luis Frade, i han tornat a la convocatòria els joves Djorde Cikusa (5 gols) i Jaime Gallego (1). Respecte a la jornada europea també ha estat convocat Aitor Ariño en el lloc del jove del filial Ian Barrufet. Ariño ha lluït el braçalet de capità en absència de Mem, i ha anotat els seus primers 5 gols des de la seva llarga baixa per lesió. Els màxims anotadors han estat els esquerrans Melvyn Richardson (7) i Blaz Janc (6). També ha brillat Gonzalo Pérez de Vargas, amb 20 aturades i un 45% d’encert.

Amb Gonzalo, Ariño, Langaro, Valera, Rodríguez, Richardson i Janc en el set inicial, l’equip blaugrana ha anat per feina (7-2). Un temps mort del tècnic del Torrelavega i les pèrdues de pilota locals han frenat l’embranzida blaugrana (9-8), però el conjunt barcelonista ha tornat a obrir forat abans del descans (22-15). El Barça ha completat un partit molt seriós i en la segona meitat ha incrementat la renda fins al 41-24 final.