Patinatge

Pau Garcia, or pur

Patinatge artístic. El patinador de Parets enllaça el seu tercer títol mundial i es confirma en un dels grans referents històrics de l’especialitat

Pau Garcia (AS Cunit) és l’actual rei Mides del patinatge artístic. Converteix en or qualsevol competició internacional. A Ibagué (Colòmbia) va segellar el seu tercer títol mundial absolut consecutiu, que se suma als dos assolits com a júnior, una fita només a l’abast dels escollits i que el catapulta a l’Olimp dels grans referents històrics d’aquesta especialitat. El patinador de Parets del Vallès, dominador tant del programa curt com del llarg, va sumar un total de 271,51 punts, superant amb suficiència el també català Kilian Gomis (CPA Ripollet), que va assolir el subcampionat en el seu primer mundial. Garcia i Gomis ja havien acaparat les dues primeres places del podi en l’europeu de Ponte di Legno (Itàlia), que es va disputar a principis de setembre.

En la prova femenina, la maresmenca Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) va rubricar una altra gran jornada del patinatge català aconseguint la medalla de plata, el seu millor resultat en un mundial. Escrich, medallista de bronze en l’última edició i vigent campiona europea, va fer un programa llarg espectacular i es va quedar a només 0,32 punts del títol, assolit per la italiana Rebecca Tarlazzi. Clàudia Aguado (CPA Ripollet), setena després del programa curt, va escalar fins a la quarta plaça i es va quedar a les portes del podi.

L’hora dels grups

Abans que entrin en acció els quartets i els grups de xou, la delegació catalana a Ibagué ja ha sumat set medalles, dues d’or i cinc de plata.

ELS CATALANS

Les plates de Kilian Gomis i Carla Escrich rubriquen una altra gran jornada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)