El Barça apuja el nivell en la segona part per superar el Puente Genil (28-36)

El Barça ha sumat la setena victòria en vuit partits de la lliga Asobal en un partit jugat a ratxes contra el Puente Genil (28-36). Sense el seu referent defensiu, Thiagus Petrus, que s’havia quedat a Barcelona per descansar, l’equip blaugrana no ha exhibit la solidesa habitual, tot i que tampoc ha tingut problemes per sumar dos punts més al seu caseller. També havia quedat fora de la convocatòria per les rotacions l’extrem eslovè Blaz Janc. En l’aspecte ofensiu, els màxims anotadors han estat Aitor Ariño i Melvin Richardson, tots dos amb sis gols, i Javi Rodríguez, amb cinc.

El Barça ha començat amb els joves Petar Cikusa com a central i Jaime Gallego en el pivot. El jugador més incisiu, però, ha estat l’extrem Aitor Ariño , que ja havia anotat 4 gols en 7 minuts de joc. L’equip blaugrana marcava el ritme i s’escapava amb un parcial de 4-9. El Barça ha abaixat la guàrdia, i amb pèrdues de pilota i tou en defensa ha permès que el conjunt andalús retallés diferències (9-10). Carlos Ortega ha demanat temps mort, Ariño, que continuava inspirat en atac (6 gols), s’ha situat com a jugador més avançat en una defensa 5-1 i en l’intercanvi de gols final s’ha arribat al descans amb un resultat de 14-17 per als blaugrana.

A la segona meitat Ortega ha apostat per Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals i Pol Valera com a director d’orquestra. L’equip blaugrana ha elevat el llistó defensiu i de mica en mica ha anat guanyant terreny al seu rival fins al 28-36 final.