Tennis

L’ITF Catalonia Open aplega figures mundials del tennis en cadira de rodes

L’Acadèmia Emilio Sánchez (El Prat de Llobregat) és la seu des de dimecres fins dissabte de l’ITF Catalònia open de tennis en cadira de rodes III Edició Fundació Emilio Sánchez Vicario i II Fundació Tennis Català. Aquest torneig de tennis està organitzat conjuntament per la Fundació Emilio Sánchez Vicario i la Fundació Tennis Català. Aquesta edició del 2023 està emmarcada dins de la categoria de grau 1, categoria d’elit en què només n’hi ha deu en tot el món.

Això comporta la presència d’alguns dels millors jugadors i jugadors del rànquing mundial individuals i de dobles. En masculí, destaca el britànic Alfie Hewett, número 2 del món i campió de 8 grans eslams, 2 màsters i medalla de plata als Jocs Paralímpics del 2016. En el quadre femení destaca la neerlandesa Jiske Griffoien, número 3 del món. Tots dos entren avui en acció.

També destaca el gallec Martín de la Puente, que es va proclamar campió en l’edició anterior, i que avui s’enfronta al britànic Gordon Reid. També hi és el madrileny Daniel Caverzaschi, recentment campió a Casablanca, tot i haver estat durant un any i mig retirat per una operació al canell. Juga contra l’argentí Gustavo Fernández, segon cap de sèrie.

Avui dijous s’ha fet la fotografia oficial del torneig amb Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Marisa Sánchez Vicario, presidenta de la Fundació Emilio Sánchez Vicario; Debora García, Tinent d’Alcalde de Benestar i Salut i consellera de l’Activitat Física i l’esport de l’ajuntament d’El Prat de Llobregat; Mico Margets, responsable de la pista d’atletisme de la RFET; i Francesc Prat, responsable de tennis sobre rodes de la junta directiva de la Federació Catalana de Tennis. Les finals se celebraran el dissabte a partir de les 10 del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)