Tennis

Gustavo Fernández i Lizzy de Greef guanyen el Catalonia Open

La neerlandesa Lizzy de Greef i l’argentí Gustavo Fernández s’han proclamat campions de la segona edició de l’ITF1 Wheelchair Catalonia Open, torneig organitzat conjuntament per la Fundación Emilio Sánchez Vicario i la Fundació del Tennis Català. En les finals, disputades dissabte a l’Emilio Sánchez Academy, han superat a Jiske Griffioen i Alfie Hewett, respectivament.

Gustavo Fernández, número 3 del rànquing mundial, ha necessitat gairebé dues hores de partit i una remuntada per imposar-se al màxim favorit del quadre, el britànic Alfie Hewett (3/6, 6/4 i 6/1). En semifinals, s’havia desfet de l’espanyol Martin de la Puente, també en tres sets (1/6, 6/1 i 0/6). Aquest és el quart títol de l’any per l’argentí.

Lizzy de Greef, que ha disputat el campionat gràcies a una WC, ha estat la gran sorpresa de la jornada. En el duel decisiu per alçar-se amb el títol ha superat a la també neerlandesa Jiske Griffioen, campiona de la primera edició i número 3 del rànquing mundial. El duel s’ha decidit en tres sets amb 1 hora i 50 minuts de joc després de remuntar un primer parcial en contra (1/6 6/2 6/3). Aquest és el vuitè títol de l’any per a la jove tennista de 19 anys.

En la prova Quad, destinada als i les tennistes que tenen afectades les extremitats superiors i inferiors, el neerlandès Niels Vink, número u del món, ha complert amb els pronòstics imposant-se a l’israelià Guy Sasson (7) després d’una altra remuntada (1/6, 6/3 i 6/2) en dues hores i vint minuts de partit.

En la modalitat de dobles, els francesos Frederic Cattaneo i Stephane Houdet s’han proclamat campions del quadre masculí, mentre que Maria Florencia Moreno i Lucy Shuker s’han fet amb el dobles femení. En quad, els campions han estat l’israelià Guy Sasson i el sud-africà Donald Ramphadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)