El Bordils s’imposa al Banyoles al Blanc i Verd (28-26)

El segon derbi gironí del curs a la primera estatal d’handbol ha acabat amb victòria del Bordils, que ha superat el Banyoles al Blanc i Verd (28-26). El conjunt de Gerard Farrarons trenca d’aquesta manera una sèrie de dues derrotes, contra un equip banyolí que venia d’endur-se el derbu contra el Sarrià (32-31).

La igualtat ha estat absoluta en la primera meitat (15-15), sense que cap dels dos equips hagi agafat una renda superior als dos gols. L’equip de Carles Ramonet ha tingut més parcials de domini, fins que en el minut 44 els locals s’han tornat a posar per davant (22-21) i, tot i que el Banyoles ha arribat a situar el 26-26 faltant poc més de tres minuts, els bordilencs han estat més fins i han assegurat la victòria.

El Sarrià, després de perdre contra el Banyoles, ha superat el Palautordera (33-26).