Handbol

El Bordils s’endú el derbi de la pista del Sarrià (25-27)

Els visitants resolden el duel amb un 2-9 i un 0-4 a la segona meitat

Triomf del Bordils en el derbi gironí per excel·lència, al Pavelló de la UES i que amplia a 4 punts el marge bordilenc en la classificació respecte el seu rival més directe. Iñaki Gutiérrez (6) i Pep Reixach (8), els màxims golejadors de cada equip.

Antonio Moreno veia la vermella per una falta a Tomàs Estany quan havien passat 5:04 i Pep Reixach, en el penal, obria el marcador (0-1) amb el porter local expulsat i sense haver encaixat cap gol. El Sarrià, que es veia 3-5 per la major solidesa del Bordils, disposava del primer avantatge amb el 7-6 de Matí Arnau i tancava la primera meitat 12-8.

L’equip de Gerard Farrarons capgirava el marcador en la segona meitat i després del 13-8 es posava per davant (14-15) i malgrat el temps mort de Josep Espar obria forat (14-17 i 18-23) i malgrat els locals no es donaven per vençuts amb 23-27 la victòria se’n va cap al Blanc i Verd.

El Banyoles, aquest migdia, ha perdut a casa per 29-34 amb el Sant Joan Despí i segueix tercer per la cua amb 4 victòries i 9 derrotes.

Gerard Farrarons destacava el paper d’Adrià Batlle a la porteria en la segona meitat després d’una primera que, assegurava:; ens han passat per sobre. El tècnic visitant també posava en valor la festa que s’havia viscut al pavelló, ple de gom a gom des d’una hora abans.

Josep Espar qualificava de dura la derrota, perquè després d’una bona primera meitat el seu equip no estava prou bé sobretot per les pèrdues i els llançaments fallats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)