Handbol

La selecció espanyola jugarà un torneig preparatori a Granollers abans de l’europeu

L’equip de Jordi Ribera s’enfrontarà el 4 de gener a Polònia, el 5 a Eslovàquia i el 6 a Sèrbia

El Palau d’Esports de Granollers serà l’escenari del torneig internacional d’Espanya que es disputarà el 4, 5 i 6 de gener i que servirà a la selecció de Jordi com a preparació de l’europeu d’Alemanya. L’equip espanyol s’enfrontarà a Polònia (4 de gener a les 18 h), Eslovàquia (el 5 a les 17.45 h) i Sèrbia (el 6 a les 19 h) abans de volar rumb a Mannheim, on el 12 de gener començarà el campionat contra Croàcia. Els altres rivals del grup són Àustria i Romania. El conjunt de Jordi Ribera no ha baixat del podi en els cinc últims grans campionats: campió europeu el 2020, tercer en el mundial d’Egipte i els Jocs Olímpics de Tòquio el 2021, subcampió en l’europeu del 2022 i bronze en el mundial del 2023.

L’organització ja ha posat a la venda abonaments per veure el torneig complet a Granollers (40 euros els adults i 25 fins als 14 anys) o entrades per jornada (18 euros adults i 12 els menors de 15 anys).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)