Handbol

El Bordils farà un homenatge als germans Cikusa en el torneig de Nadal

Serà el dissabte 23 a les vuit del vespre

El CH Bordils farà un homenatge als germans bessons Petar i Djordje Cikusa en la XXIII edició del Torneig de Nadal, Torneig Internacional Helvetia de Bordils que es disputarà del 23 al 29 de desembre. L’homenatge als dos jugadors bordilencs serà el primer dia de competició, aquest dissabte 23, a les 20 h. El club on van començar a jugar i van competir des de la categoria pre-benjamí fins a l’infantil, quan els va fitxar el Barça pels seus equips de base, ha volgut aprofitar que han complert 18 anys, han arribat a la primera plantilla del Barça i han debutat en la selecció espanyola absoluta per fer aquest reconeixement. El Jordi i en Pere Cikusa, com es coneixen a Bordils on van néixer el 8 de desembre del 2005, mai han deixat les seves arrels i sempre que poden tornen a Bordils per veure als seus amics de la infància.

El torneig de Nadal del CH Bordils es disputarà en tres categories i aplegarà més de 400 jugadors. La categoria infantil es disputarà el dia 23 i les cadet i juvenil del 27 al 29. En la categoria juvenil destaca la presencia del THW Kiel alemany, un club que ha guanyat quatre vegades la champions, i en la cadet de la selecció de Georgia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)