Handbol

Homenatge als Cikusa

Handbol. Els germans bessons Petar i Djordje reben el reconeixement del CH Bordils, el seu club de formació durant el torneig de Nadal

Els germans bessons de 18 anys Petar i Djordje Cikusa, dues de les perles del planter del Barça i que ja han debutat amb la selecció espanyola absoluta, van ser els grans protagonistes en la jornada inaugural de la 23a edició del torneig de Nadal del CH Bordils. Pere i Jordi, com se’ls coneix a la població gironina, van rebre un homenatge del club que els va formar inicialment i on van jugar com a prebenjamins, benjamins, alevins i infantils abans de fer el salt als equips de base del Barça. Els dos germans bordilencs van donar els guardons als jugadors més destacats de la categoria infantil, en què va guanyar el Barça B contra el Bordils blanc (25-26). Tot seguit, van ser homenatjats abans del partit entre la selecció gironina, dirigida pel seu pare Zoran Cikusa, i la selecció catalana juvenil, vencedora per 27-39 amb Joe Gou a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)