Waterpolo

Isabel Piralkova i Biel Gomila, principals novetats en la llista de l’europeu

La jugadora del CN Terrassa Isabel Piralkova (2005) i el jove del CN Catalunya Biel Gomila (2006) són les principals novetats de la llista per a l’europeu que avui ha fet pública la Federació Espanyola de Natació. Per tots dos serà l’estrena en un gran campionat amb el combinat absolut. Tant l’entrenador femení Miki Oca com el masculí David Martín han fet una selecció de quinze per al campionat que es disputa als Països Baixos (dones) i Croàcia (homes), respectivament, i per cada partit hauran de descartar dos jugadors. L’entrada a l’equip de Gomila s’ha produït, en gran part, per la baixa de Martin Famera, que en l’estada a Budapest es va trencar un metacarpià de la mà dreta. En l’entrenament d’avui al CAR de Sant Cugat també estaven malalts Alberto Munárriz i Unai Biel, però la seva presència en l’europeu no corre perill. Com és habitual, la presència de jugadores i jugadors catalans és majoritària. En la selecció femenina són 13 de 15, totes competint en clubs catalans, i en la masculina, 9 de 15, i tots ells jugant en clubs del país, excepte Álvaro Granados (Novi Beograd) i Sergi Cabanas (Jug Dubrovnik).

L’equip de Miki Oca, que defensa títol, s’estrena en el campionat el 5 de gener a Eindhoven contra França (16.30 h), mentre que els de David Martín, medallistes de bronze en l’última edició, tindran un debut sonat a Dubrovnik contra Croàcia, l’amfitrió i el vigent campió, el dijous 4 de gener (20.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)