La selecció espanyola guanya Polònia (31-25) en el TIE de Granollers

Espanya, amb sis catalans, ha iniciat amb bon peu la preparació per l’europeu

La selecció espanyola ha guanyat Polònia per 31-25 en el primer partit del Torneig Internacional d’Espanya que s’ha començat a disputar a Granollers. Aquest ha estat el primer partit de preparació del combinat estatal, amb sis jugadors catalans, de cara a l’europeu d’Alemanya que comença el dia 10. La primera meitat ha estat forç anivellada i s’ha arribat al descans amb un 12-13 pels polonesos. L’equip de Jordi Ribera ha millorat la defensa en la segona meitat i poc a poc ha anat agafant avantatge en el marcador fins un màxim de vuit gols (30-22) en els darrers minuts.