La selecció espanyola es desfà d’Eslovàquia amb comoditat 36-18

Espanya suma el segon triomf en el TIE de Granollers

La selecció espanyola ha guanyat per 36-18 Eslovàquia en la segona jornada del Torneig Internacional d’Espanya que s’està disputant a Granollers. Espanya, amb sis jugadors catalans i dirigida pel tècnic sarrianenc Jordi Ribera, ha fet un gran partit i ha mostrat que està en el bon camí de la preparació per l’europeu que s’inicia el dimecres dia 10 a Alemanya.

Els eslovacs s’han situat amb un 0-3 en tres minuts, però la reacció del conjunt estatal ha estat brutal i ha fet un parcial de 8-0 que ha encaminat la victòria. El porter Sergey Hernández ha fet una gran actuació sota els pals i s’ha arribat al descans amb un marcador clar, 18-8.

En la segona meitat la tònica s’ha mantingut iguala i el conjunt estatal ha tornat a fer un parcial clar de 7-9 (27-11). Amb el partit sentenciat el seleccionador Jordi Ribera ha provat diferents sistemes i ha donat minuts a diferents jugadors. El nivell de joc i la intensitat no ha baixat i a cinc minuts del final s’ha arribat a la màxima diferència de 19 gols (34-15).

Espanya tancarà el torneig aquesta tarda en que s’enfrontarà a Sèrbia (19 h Tdp) en el Palau d’Esports de Granollers.