Tennis

Paula Badosa perd contra Bernarda Pera a Adelaida en el seu retorn

Paula Badosa (74a de la WTA) ha perdut avui contra la nord-americana Bernarda Pera (69a) en el seu retorn a les pistes en els setzens de final del torneig d’Adelaida (Austràlia): 3-6, 6-2 i 6-3. La de Begur no jugava un partit oficial des del juliol passat a Wimbledon per una lesió a l’esquena i ha alternat fases de bon joc amb baixades d’intensitat en un partit en què ha encaixat cinc trencaments.

Catorze cops guanyadors han impulsat la catalana en un primer set impecable en què ha estat més resolutiva que la seva rival en els moments decisius. El partit, però, s’ha capgirat com un mitjó en el segon parcial. Pera ha fet córrer Badosa, ha assumit riscos i ha estat més inspirada. Badosa ha respirat, s’ha recentrat i ha arrencat amb empenta en el tercer set consumant un trencament en el tercer joc (2-1) i l’ha ratificat amb el seu servei (3-1). No obstant això, la reacció de Pera ha estat virulenta i ha tancat el partit guanyant cinc jocs seguits. Badosa ha notat la falta de rodatge i no ha tingut energia per tornar a entrar en el partit.

Pera jugarà en la segona eliminatòria contra la nord-americana Jessica Pegula (2), la número 5 de la WTA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)