Atletisme

Mor la jove atleta de les Alqueries Alba Cebrián, víctima d’una aturada cardíaca

La corredora internacional portava quatres dies a la UCI de l’hospital de la Plana de Vila-real

L’atleta Alba Cebrián, de les Alqueries (Plana Baixa), ha mort als 23 anys, segons ha confirmat la federació d’atletisme del País Valencià en un missatge a les xarxes socials. La jove esportista va tenir una aturada cardíaca el passat dia 18 mentre s’entrenava a les pistes de la Vall d’Uixó. Ha estat quatre dies ingressada a la UCI de l’hospital de la Plana de Vila-real però els metges no han pogut salvar la seva vida.

El dijous, quan va patir l’atac, va rebre auxili d’un metge que estava prop de les pistes, que li va practicar un massatge cardíac abans que arribés l’ambulància, segons el relat que van fer els mitjans locals. La reanimació li va permetre arribar en vida al centre mèdic, on hi va ingressar “en estat molt greu”, segons havia informat el seu club, el CA Celtíberas de Sòria, que avui ha confirmat també el fatal desenllaç. Abans de competir en el club castellà també ho havia fet en l’AD Marathon i al Platges de Castelló.

Cebrián era una especialista en la modalitat de cros i en les proves de mitja i llarga distància. El 2019 va participar en el campionat d’Europa júnior de cros a Albufeira (Portugal) , on va ser 31a. Aquella temporada va imposar-se en la categoria júnior en les proves disputades a Toledo i Castelló

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)