Atletisme

Mechaal és tercer i l’equip de Catalunya segon en l’estatal de cros

Els equips catalans han estat campions d’Espanya en tres categories

Adel Mechaal ha aconseguit la medalla de bronze i l’equip de Catalunya ha acabat segon en el campionat d’Espanya de cros individual i per federacions autonòmiques que s’ha disputat a Getafe. El palamosí, que defensava el títol, ha estat entre els millors en les primeres votes, i només ha cedit en els darrers quilòmetres. Ha entrat a meta en la cinquena plaça, però al seu davant hi havien dos atletes que no eren espanyols i només puntuaven per la seva federació. L’equip català l’han completat Adam Maijó que ha estat vuitè, Jordi Torrents, onzè i Xavier Badia, 32è.

El títol estatal l’ha guanyar Thierry Ndikumwenayo de la comunitat valenciana que ha entrat a meta acompanyat per Rodrigue Kwizera, també de València, i s’han emportat el títol per autonomies. El subcampionat estatal ha sigut per Nassim Hassaous (Pamplona) que ha arribat quart. En la cursa femenina la victòria l’ha aconseguit l’andalusa Carolina Robles. La primera catalana ha estat Mireia Guarnes en el 31è lloc.

En la categoria sub-23 femenina Amber Tomas ha estat tercera. Catalunya ha guanyat el títol per federacions autonòmiques en tres categories, la sub-18 masculina, sub-23 femenina i la sub-23 masculina, mentre que ha acabat segona en sub-18 femenina, sub-20 masculina i tercera en sub-16 masculina.. En el relleu mixt l’equip català ha finalitzat tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)