Waterpolo

Martin Famera i Fran Valera, novetats en la llista pel mundial de Doha

Hi ha nou jugadors catalans

Martin Famera (Zodiac CN Atlètic Barceloneta), que es va perdre l’europeu pel trencament del metacarpià de la mà dreta, i Fran Valera (Astralpool CN Sabadell) són les novetats de la llista del seleccionador espanyol David Martín amb vista al mundial de Doha. Tant Famera com Valera ja van competir en el mundial de Fukuoka, en què la el combinat espanyol va assolir la medalla de bronze. Respecte a l’europeu de Croàcia, són baixa Alberto Barroso (Astralpool CN Sabadell), que ja no va estar convocat pels entrenaments d’aquestes dues setmanes al CAR de Sant Cugat, i el jove Biel Gomila (CN Catalunya), que farà una estada amb la selecció juvenil a Novi Sad (Sèrbia).

Amb aquests dos moviments, seran nou els jugadors catalans seleccionats pel mundial de Doha: Unai Aguirre, Unai Biel, Sergi Cabanas, Álvaro Granados, Marc Larumbe, Blai Mallarach, Bernat Sanahuja, Roger Tahull i Fran Valera. A més dels nacionalitzats establerts a Catalunya Felipe Perrone i Martin Famera, completen la convocatòria Alberto Munárriz, Alex Bustos, Miguel de Toro i Edu Lorrio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)