Atletisme

Mechaal fa la mínima per al mundial en 1.500 m en la seva estrena en la pista coberta

El palamosí acaba quart amb 3:35.53 en el míting de Torun

Adel Mechaal ha tingut una gran estrena de la temporada de pista coberta i en la seva primera cursa ha fet la mínima per al mundial de Glasgow en els 1.500 m. El palamosí ha acabat quart amb 3:35.53 la cursa de la World Continental Tour Indoor de Torun, a Polònia. La marca mínima de la World Athletics és de 3:36.00 i la de la federació espanyola de 3:37.80. Adel Mechaal ha fet una bona cursa en el grup dels primers i només ha cedit una mica en els metres finals. La victòria ha estat per l’etíop Samuel Tefera, dos cops campió mundial de la distància en pista coberta, que ha fet 3:34.61, i s’ha imposat al seu compatriota Biniam Mehary que ha acabat amb 3:34.83. La tercera plaça ha estat pel sud-africà Thepo Tshite amb 3:35.06, marca personal.

El palamosí no s’atura i demà mateix està inscrit en els 3.000 m de València, i per dissabte té previst disputar una altre prova de 3.000 m. Aquesta és la distància que normalment Adel Mechaal prepara en la temporada de pista coberta i on buscarà la mínima per anar al mundial de Glasgow.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)