Natació

Plata mundial per a Mireia i Dennis

Natació artística. La lloretenca i el rubinenc acaben segons en el duet mixt lliure darrere de la Xina

La lloretenca Mireia Hernández i el rubinenc Dennis González van guanyar la medalla de plata en el duet mixt lliure en el mundial que s’està disputant a Doha. La nedadora del Corapax CN Granollers i el nedador del CN Kallípolis van augmentar la dificultat de la seva coreografia Un pas endavant en la final respecte a la preliminar i van aconseguir una millor puntuació, amb 208.3583 punts. Mireia Hernández i Dennis González només van ser superats per la parella de la Xina formada per Wentao Cheng i Haoyu Shi, que van revalidar el seu títol mundial de fa un any, amb 224.1437 punts. La tercera posició del podi va ser per als mexicans Trinidad Meza i Diego Villalobos amb 192.5772 punts.

Mireia Hernández i Dennis González van sumar 86.3500 punts en impressió artística, i van rebre una puntuació de 122.0083 en l’execució. En els dos apartats només van quedar darrere de la Xina, que presentava una coreografia de més dificultat i que va obtenir unes dècimes que la parella catalana en impressió artística (86.9500) i els va superar clarament en l’execució (137.1937).

La parella catalana havia acabat en la quarta posició en el duet mixt tècnic en aquest mateix mundial de Doha al finalitzar al darrere del Kazakhstan, la Xina i Mèxic. Mireia Hernández i Dennis González van millorar en el duet mixt lliure i amb la seva gran segona posició van superar el tercer lloc que van aconseguir fa set mesos en el mundial de Fukuoka i van pujar una plaça més en el podi.

ELS PROTAGONISTES

Estem molt contents, molt orgullosos. El nostre objectiu era fer tot el que estava a les nostres mans per aconseguir-ho i així ha estat
Mireia Hernández
Ha estat un campionat superintens. El duet lliure era la nostra millor aposta en aquest campionat i hem lluitat molt per aquesta rutina
Dennis González
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)