Natació

César Castro és 17è en el 200 lliure i Hugo González fa la mínima olímpica en el 100 esquena

L’extremeny del CN Terrassa s’ha quedat fora de la semifinal per tres centèsimes

L’extremeny del CN Terrassa César Castro ha finalitzat en el lloc 17è dels 200 m lliure i s’ha quedat fora de la semifinal per només tres centèsimes. Ha fet una marca d’1:47.40 i serà el primer reserve per si hi ha alguna baixa en la semifinal. El mallorquí Hugo González ha fet la mínima olímpica en els 100 m esquena i s’ha classificat per la semifinal amb la tercera millor marca de 53.61. Aquesta és la tercera prova en que Hugo González ha fet la mínima per a París, ja les tenia en els 200 m esquena i els 200 m estils.

També s’ha classificat per la semifinal dels 100 m esquena la valenciana Carmen Weiler que ha fet la setena millor marca amb 1:00.44. La jove madrilenya, de 16 anys, Jimena Ruiz ha fet 1:08.74 en els 100 m braça i ha finalitzat en la 21a posició. Una de les favorites, la lituana Ruta Meilutyte ha quedat eliminada al fer el 17è temps.

Aquesta tarda (17.46 h) Mario Mollà (CN Terrassa) disputarà la final des 50 m papallona. Va fer el tercer millor registre en la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)