El Fraikin Granollers només empata contra el Conca (29-29)

Els vallesans han desaprofitat el seu avantatge en els últims minuts

El Fraikin Granollers ha empatat a casa contra el Conca (29-29), un equip que havia perdut els darrers tres partits. Els vallesans han arribat a tenir cinc gols d’avantatge en la primera meitat i ha dominat de quatre en el segon temps. Els vallesans porten tres partits sense conèixer la derrota. šAntonio Garcia ha destacat amb 7 gols i Pere Arnau n’ha fet 5.

El primer temps ha estat molt anivellat fins que un parcial de 4-0 ha situat un 14-10 en el marcador pels granollerins a sis minuts del descans, i poc després han arribat a la màxima diferència de 5 gols, 16-11. S’ha arribat a la mitja part amb un 17-14.

El partit s’ha tornat a ajustat en l’inici de la segona meitat, però novament el Granollers s’ha distanciar (24-20). En els darrers deu minuts els locals s’han encallat en atac i han encaixat un parcial de 0-5 que ha situat per davant al Conca (27-28). Al final els granollerins han salvat un punt.