Amb un peu i mig a semifinals

Handbol. El KH-7 Granollers obté 10 gols de renda contra el Rocasa en la copa d’Europa

BM Granollers 30 Gran Canària 20

KH-7 BM GRANOLLERS:Mera; Vila (6, 3 p.), Guarieiro (8), Portillo (4), Castañera, Polonio (5), Capdevila (6) –set inicial–; Rodrigues (p.s.), Bruach, Hombrado (1), Kofler (1), Tort, Somaza, Pérez, Jallow i López.ROCASA GRAN CANÀRIA:Guerra; Da Silva (6, 3 p.), Lopes (3), Siñol, Lang, Zaldua (1), Moreno (1) –set inicial–; Navarro (p.s.), Ojea, Falcón, Pérez (1), Terzic (4), Cobo, Ramírez, Martín i Poles (3, 1 p.).PARCIALS:1-2, 2-4, 3-6, 5-9, 6-11, 11-13; 15-14, 17-15, 21-17, 25-19, 28-19 i 30-20.ÀRBITRES:Schols i Martens. Exclusions: Vila (14’), per part del Granollers; i Lopes (19’), Zaldua (23’), Poles (26’) i Da Silva (46’), per part del Rocasa.

El KH-7 BM Granollers ha posat un peu i mig a les semifinals de la copa d’Europa després de vèncer per 10 gols de renda el Rocasa Gran Canària. A partir de la defensa, amb una disposició 5-1 amb Jana Castañera com a avançada, el conjunt vallesà va ser capaç de reaccionar i capgirar el resultat després d’un primer temps de domini visitant (11-13). La segona part va fer un gir radical i el Granollers va passar per sobre del seu rival, incapaç de superar l’entramat defensiu ideat per Robert Cuesta. El parcial del segon temps (19-7) va ser definitiu.

L’equip canari va marcar el ritme durant gairebé tota la primera meitat. Sòlid en defensa i amb les idees més clares en atac, el Rocasa va obtenir una màxima renda de 6 gols (6-12) quan ja s’albirava el descans. Cuesta va demanar dos temps morts per reclamar més esperit i concentració a les seves jugadores. L’esperada reacció vallesana va arribar en el tram final, a partir d’una defensa 5-1. Un parell de gols en transició, l’aparició de Guarieiro i la primera connexió amb Polonio en el pivot van segellar un parcial de 5-1 (11-13). Va ser el preàmbul d’una segona part de total domini vallesà. El partit de tornada serà dissabte vinent.