Ciclisme

Van den Berg és el més ràpid en l’esprint de Lleida de la Volta

El neerlandès ha aconseguit la seva quarta victòria com a professional

El neerlandès Marijn van den Berg (EF Education) ha guanyat a l’esprint la quarta etapa de la Volta a Catalunya entre Sort i Lleida (169,2 km). Ha estat la seva quarta victòria com a professional i l’ha aconseguit de manera clara per davant del belga Arne Marit (Internarché) i del letó Emils Liepins (dsm-firmenich). No hi han hagut canvis en la general.

L’escapada del dia l’han protagonitzat tres corredors, el belga Thomas de Gendt (Lotto Dstny), el noruec Idar Andersen (Uno X) i el navarrès Urko Berrade (Kern Pharma) que han arribat a tenir tres minut i mig de marge, però han estat atrapats pel pilot a 30 quilòmetres de la meta. El malagueny Luis Angel Maté (Euskatel) ho ha provat en solitari tot seguit, però no ha superat el mig minut de marge ja que el pilot tenia clar que volia una arribada a l’esprint. En els darrers del quilòmetres els equips dels velocistes han treballat per preparar l’esprint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)