Hoquei sobre herba

La gran revàlida del Junior

Hoquei herba. L’equip de Sant Cugat, que en els quarts va golejar el Loreto irlandès (0-5), juga avui contra el Mannheimer alemany (18.30 h) a Amsterdam la semifinal de l’EHL

El triomf clar i contundent de dijous contra el Loreto irlandès (0-5), amb gols de Vicky Granatto (2), Laura Bosch (2) i Maria Gestí, obre al Junior les portes de la seva primera final de l’EHL, la màxima competició europea per a equips d’hoquei sobre herba, tot just en la seva segona participació. En la primera, el 2022, ja va arribar a les semifinals i les va perdre contra l’Amsterdam, però va penjar-se posteriorment el bronze superant el potent Gantoise belga. L’equip de Guille Carnicer es jugarà avui la classificació (18.15 h, per E3) al Wagener Stadium d’Amsterdam contra el Mannheimer alemany, que va derrotar el Club de Campo de Madrid, que l’any passat va ser subcampió, per 1-1 (3-1 en el shoot outs). De fet, l’equip teutó, que té a les seves files l’espanyola Lucía Jiménez, també va guanyar la lliga del seu país amb aquest mètode. El Junior va ser campió de lliga derrotant el Club de Campo, però la setmana passada va perdre la final de copa contra les madrilenyes. En la competició masculina, el RC Polo va caure contra el Pinoké neerlandès (1-0) i jugarà avui (11.30 h) contra el Club de Campo en l’inici de la lluita pel cinquè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)