Tennis

El barceloní Sánchez Izquierdo, a semifinals a Girona

El xilè Cristian Garín, cap de sèrie número 3, és eliminat pel libanès Benjamin Hassan a l’Eurofirms Girona-Costa Brava

El barceloní Nikolas Sánchez Izquierdo, únic català supervivent del challenger Eurofirms Girona-Costa Brava després de l’eliminació d’Albert Ramos, progressa fins a les semifinals del torneig. Sánchez Izquierdo, repescat de la prèvia com a lucky loser, no ha hagut de jugar els quarts de final, perquè el seu rival, Joao Sousa, ha abandonat abans de començar el partit.

Radu Albot ha superat Javi Barranco en dos sets (7-6/6-3). El valencià Pedro Martínez, l’únic cap de sèrie que queda viu a les semifinals, s’ha imposat a Jesper De Jong en tres sets (7-6/3-6/6-2) en el partit més espectacular. La sorpresa ha arriba en l’últim duel, amb Benjamin Hassan com a actor principal. El tennista libanès amb nacionalitat alemanya ha fet una autèntica exhibició per eliminar el cap de sèrie número 3, Cristian Garín, eb dos sets (6-3/6-1).

En dobles, la parella favorita que partia com a cap de sèrie número 1, la formada per Escobar i Nedovyesov, ha accedit a la final després de superar en el súper tie break Arends i Middelkoop. Els seus rivals en la gran final seran Eysseric i Olivetti, que han guanyat, també en el súper tie break, el portuguès Cabral i al seu company Patten.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)