Tennis

Rebeka Masarova accelera i accedeix als quarts de final a la Bisbal

Tennis. Solgironès WTA 125. La barcelonina es desfà de la gallega Jéssica Bouzas en dos sets (6-3 i 6-2) i s’enfrontarà a l’eslovaca Rebecca Sramkova. Vicky Jiménez, eliminada

L’eliminació de les primeres caps de sèrie ha deixat Rebeka Masarova com a principal favorita al Solgironès WTA 125 que s’està jugant a la Bisbal d’Empordà. La barcelonina ha fet bons els pronòstics i s’ha desfet amb comoditat de la gallega Jéssica Bouzas en els vuitens de final, en dos sets (6-3 i 6-2). Masarova (91a del rànquing WTA) ha començat fort i no ha cedit mai la iniciativa a la gallega. S’enfrontarà en els quarts de final a l’eslovaca Rebecca Sramkova, que ha superat, amb més feina, la francesa Kristina Mladenovic, en un partit molt ajustat (5-7, 6-4 i 4-6), en més de dues hores i mitja. Sramkova ocupa el lloc 121 en el rànquing WTA.

L’andorrana Vicky Jiménez, que havia progressat des de la fase prèvia, ha fet camí fins als vuitens de final, eliminada per l’argentina María Lorda Carlé, sisena cap de sèrie, a qui li ha competit el partit, resolt en tres sets (6-2, 1-6 i 6-2). L’alemanya Eva Lys, que va deixar fora de combat la segona cap de sèrie, Océane Dodin, s’ha hagut de retirar en el segon set, després de perdre el primer contra la turca Zeynep Sonmez (6-0 i 3-1). La jornada s’ha completat amb la victòria d’Oksana Selekhmeteva, que ha superat Katarzyna Kawa per 6-2, 5-7 i 6-3.

Avui també ha arrencat el quadre de dobles, amb la victòria de Timea Babos i Dalma Gálfi contra les principals favorites, Kimberley Zimmermann i Lídziya Maróza, en dos sets (6-1 i 7-5).

Dijous es completen els vuitens de final, amb la presència de la blanenca Marina Bassols, que s’enfronta a la romanesa Dalma Galfi. El partit tancarà la jornada a la pista central, a partir de les sis de la tarda. Abans, hi haurà el duel entre Elena Gabriele Ruse i Olga Danilovic, i el que enfrontarà Elsa Jacquemot i Sinja Kraus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)