Piragüisme

Banyoles organitzarà el mundial del 2028

La Federació Internacional de Piragüisme (ICF) va designar Banyoles com a única seu del campionat del mon de marató que es durà a terme el 2028. Ho va fer dissabte a Londres i amb altres propostes que competien amb la capital del Pla de l’Estany com Pitesti-Bascov (Romania) o Ponte de Lima (Portuga). “Aquest mundial deixarà un gran llegat a Banyoles, una ciutat que ja ha demostrat en d’altres ocasions la capacitat organitzativa de grans esdeveniments esportius internacionals” posa en valor Jordi Congost, que va formar part de la delegació banyolina a la capital anglesa. El regidor d’esports destaca: “la implicació de la secció de piragüisme del Club Natació Banyoles també ha estat una de les claus perquè Banyoles aculli aquest mundial l’any 2028”.

L’Estany de Banyoles va ja va ser el marc de les proves de rem en els Jocs de Barcelona, el mateix mundial de marató el 2010 i successives cites de primer nivell en triatló o BTT els darrers anys. L’estatal de rem aquest any (del 21 al 23 de juny) serà la següent prova que s’hi disputi a banda de les que s’hi fan de manera periòdica.

“Banyoles és un dels indrets més apropiats per a la celebració d’aquest campionat . És fantàstic per a la federació poder comptar amb aquest esdeveniment” afirma Javier Hernanz, president de la Real Federación Española de Piragua i que també va ser a Londres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)