Esquí

Marta García i Oriol Cardona acaben segons en la final B del relleu mixt

La darrera prova de la copa del món s’ha disputat a Cortina d’Ampezzo,

La parella catalana formada pel gironí Oriol Cardona i la barcelonina Marta Garcia Farrés, ha acabat en la segona posició de la final B del relleu mixt en la darrera prova de la copa del món disputada en Cortina d’Ampezzo, a Itàlia. Han ocupat la catorzena posició del total, ja que hi havia dotze equips en la final A. L’altra parella catalana, formada per Maria Costa i Ot Ferrer, ha finalitzat sisena de la final B i divuitè del total.

L’inici de la prova no podria haver estat millor, ja que, en el primer split, la parella Garcia-Cardona liderava la prova amb 1 dècima respecte a la parella suïssa, formada per Caroline Ulrich i Jon Kistler.

Això sí, a poc a poc, en el segon split, recuperaria temps, col·locant-se a 5 segons del lideratge dels italians i a poques centèsimes del podi, el qual ocupaven els suïssos. Això canviaria en el segon canvi d’esquiadors, ja que la parella catalana perdien temps i no agafaven als tres primers, els quals estaven lluitant per la victòria.

En la tercera volta, la parella suïssa, s’escapava de la parella francesa, formada per Guilia Murada i Robert Antinoli, que lluitava per la segona plaça amb els francesos Margot Ravinel i Robin Galindo. Mentrestant, els catalanss es mantenien en la quarta posició, sense opcions reals d’assaltar el podi, a uns 30 segons del lideratge.

En el tercer relleu, la dupla francesa aconseguia ser més ràpida que la suïssa i es col·locava al capdavant, tot i que la igualtat era màxima. Mentrestant que Oriol Cardona, a poc a poc, arribava al capdavant de la cursa i col·locar-se en la tercera posició. Però no només això, sinó que també es posava al capdavant.

No obstant això, en l’últim canvi, Cardona perdia la victòria davant Jon Kistler, per uns setze segons, obtenint la segona posició, ja que la sanció ha estat revocada. Completant el podi, a 31 segons, ha finalitzat la parella francesa de Ravinel i Galindo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)