Handbol

A la recerca del bitllet per a París

Handbol. Les catalanes Kaba Gassama i Ester Somaza figuren en la selecció espanyola que des d’avui fins diumenge buscarà la classificació per als Jocs en el preolímpic de Torrevella

La pivot del Bietigheim Kaba Gassama i la jove lateral del KH-7 BM Granollers Ester Somaza seran les dues representants catalanes en el preolímpic de Torrevella (Baix Segura), en què la selecció espanyola es jugarà l’última oportunitat per segellar el bitllet per als Jocs de París. El combinat d’Ambros Martín mirarà d’obtenir una de les dues primeres places de la lligueta que l’enfrontarà a la República Txeca (avui a les 18.30 h), l’Argentina (demà a les 21 h) i els Països Baixos (diumenge a les 18 h). Curiosament, la selecció espanyola ja es va enfrontar a aquests tres rivals en el mundial de Dinamarca, Noruega i Suècia, que es va disputar al desembre. Aleshores només va poder superar l’Argentina (30-23). En aquesta ocasió haurà de vèncer les neerlandeses (29-21 al mundial) o les txeques (30-22) si vol aconseguir el seu objectiu i competir en uns jocs olímpics per quarta vegada consecutiva.

Els altres dos tornejos preolímpics tindran com a escenari Debrecen (Hongria), amb la participació d’Hongria, Suècia, el Japó i Gran Bretanya, i Neu-Ulm (Alemanya), amb Alemanya, Montenegro, Eslovènia i Paraguai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)