El Fraikin Granollers venç el Valinox Novás (27-35) i passa als quarts de la copa

El Barça ja estava classificar per la fase final de vuit equips

El Fraikin Granollers ha guanyat a la pista del Valinox Novás per 27-35 i s’ha classificat pels quarts de final de la copa masculina. Després d’aquest tercera eliminatòria ja s’ha completat la final de vuit equips que lluitaran pel títol del 31 de maig al 2 de juny en una seu per determinar. El Barça i el Logronyo ja estaven classificat per ser els finalistes de la darrer edició, i a banda del Granollers també s’han classificat el Bidasoa, el Conca, el Torrelavega, el Cangas, i el Ciudad Real, un equip de la divisió d’honor plata que ha donat la sorpresa.

El conjunt vallesà ha estat superior al conjunt gallec, que milita en la divisió d’honor plata, des de l’inici (1-5). El Novás ha estat capaç d’empatar un parell de cops (8-8) i s’ha arribat al descans amb avantatge visitant, 13-17. En la segona meitat el granollers ha mantingut la diferència de tres i quatre gols fins el minut 46 quan s’ha anat distanciant en el marcador fins aconseguir el màxim avantatge de nou gols a tres minuts del final, 25-34. Han destacat Montoya amb 8 gols i Buzle amb cinc.

La tercera eliminatòria s’ha completat amb cinc partits més. El Bidasoa ha guanyat a la pista del Fundación Agustinos Alacant de la divisió d’honor plata (28-32); el Rebi Conca s’ha imposat a Benidorm (30-32); mentre que el Bathco Torrelavega ha derrotat al Viveros Herol Nava (36-41). El Frigoríficos del Morrazo Cangas a superat l’Abanda Ademar (29-26) i l’Energy Caserio de Ciudad Real de la divisió de plata a donar la sorpresa i s’ha classificat al guanyar per 28-23 l’Ángel Ximénez Puente Genil.