Futbol sala

L’AE Les Corts disputa per primera vegada la final a vuit de la copa

Serà demà divendres quan a les 11h disputin els quarts de final contra el MCD Torreblanca Melilla

“Preparades per a competir”. L’AE Les Corts marcarà una altra fita històrica dins del seu historial demà disputant, per primera vegada, la final a vuit de la Copa de la Reina de futbol sala. Disputaran els quarts de final demà a les 11:00, contra el MCD Torreblanca Melilla, tercera classificada de la Primera Divisió nacional femenina de futbol sala. Aquest, és un repte majúscul dins una temporada històrica, per això, l’entrenador de l’AE Les Corts UBAE, Robert Caneda, assegura que “és un premi a aquesta temporada. És un repte molt important que agafem amb molta il·lusió”, i comenta que les jugadores arriben“preparades per a competir. Sabem de la dificultat, però arribem sense pressió”.

La capitana de l’AE Les Corts UBAE, Sílvia Oller comenta que “volem gaudir al màxim de l’experiència. Tenim l’esperança de competir i de donar al màxim”. Tant la capitana com la recent convocada amb la Selecció Espanyola Absoluta femenina de futbol sala, Laia Rojo, coincideixen que “estem molt motivades. Serà una experiència única. En tenim ganes i estem molt il·lusionades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)