Handbol

Espanya goleja la República Txeca (21-31) en l’estrena del preolímpic

La selecció espanyola, amb la participació de la granollerina Kaba Gassama, ha superat amb molta autoritat la República Txeca (21-31) i comença amb molt bon peu el preolímpic de Torrevella, que atorgarà dues places per als Jocs de París. La jove lateral Ester Somaza, l’altra catalana seleccionada, ha quedat avui fora de la convocatòria.

Gassama ha sortit en el set inicial i ha participat en el festival espanyol fins que ha rebut un fort cop al rostre de part de Kuxová (20’) i ha hagut d’anar momentàniament a la banqueta. La vallesana ha aportat en defensa i en atac, tot i no marcar cap gol, obrint espais, forçant exclusions i llançaments de 7 metres. Intenses en defensa, recuperant pilotes i amb sortides al contraatac, l’equip d’Ambros Martín s’ha embalat fins al 10-19 del descans. Gassama, ja recuperada, ha tornat a sortir a l’inici de la segona meitat. L’equip hispà ha tingut en tot moment sota control el seu rival i amb un contundent 21-31 ha fet el primer pas per ser als Jocs Olímpics de París. Demà disputarà la segona jornada contra l’Argentina (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)