Handbol

Ariño: “No volem deixar escapar l’oportunitat de rematar el títol de lliga”

El Barça juga dissabte contra el Fraikin Granollers (18 h) el derbi català de l’Asobal

El Barça té dissabte al Palau Blaugrana contra el Fraikin BM Granollers (18 h per Esport 3) la primera possibilitat de segellar el títol de lliga i no la vol desaprofitar. “Sortim com a favorits i a sobre juguem a casa. Volem emportar-nos el més ràpid possible el títol i ara que tenim aquesta oportunitat, no volem deixar-la escapar”, sentencia Aitor Ariño, el segon capità blaugrana. L’extrem barceloní afegeix: “La lliga és un dels objectius més importants i l’equip està extramotivat per al derbi. Segur que demà també hi haurà molt bon ambient al Palau. A veure si la gent pot gaudir amb el nostre joc i amb nosaltres.” El Barça té deu punts de marge i el goal-average guanyat respecte el segon classificat, el Bidasoa Irun, i en cas de victòria només restarien cinc jornades en joc.

En les files del Barça, a més dels lesionats de llarga durada Domen Makuc i Jaime Gallego, també serà baixa Hampus Wanne, amb una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta. Completaran la convocatòria l’habitual Petar Cikusa i l’extrem del filial Ian Barrufet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)