La selecció espanyola supera l’Argentina (23-26) i es guanya el bitllet olímpic

La granollerina Kaba Gassama ha anotat un gol en la primera meitat, però en la segona ha rebut un fort cop a l’estómac i ha hagut d’abandonar la pista

La selecció espanyola, amb la catalana Kaba Gassama, ha superat l’Argentina (23-26) en la segona jornada del preolímpic de Torrevella i s’ha guanyat el bitllet per als Jocs de París. La pivot granollerina ha contribuït al triomf amb un gol a la primera meitat i ha estat clau en la reacció defensiva del conjunt hispà a l’inici del segon temps. Gassama, però, ha rebut un fort cop a l’estómac amb un xoc amb una rival i ha hagut d’abandonar la pista als 38 minuts de joc. La jove lateral vallesana Ester Somaza, com a la primera jornada, s’ha quedat fora de la convocatòria. Amb la plaça olímpica assegurada, Espanya es jugarà diumenge (18 h) el primer lloc del preolímpic contra els Països Baixos, que dijous havia superat l’Argentina (34-22) i avui ha tombat la República Txeca (32-18).

Per a l’equip espanyol, el millor de la primera meitat ha estat el resultat (14-14). El conjunt hispà sempre ha anat a remolc de l’argentí, més clarivident, tot i que podia haver tret més profit de les nombroses pèrdues locals. A l’últim instant una recuperació de Barbosa ha permès que les d’Ambros Martín arribessin al descans amb taules.

Després de la represa, el conjunt espanyol ha fet un pas endavant en defensa i amb un parcial de 0-3 (14-17) ha pres la iniciativa. Amb tot, l’equip argentí no s’ha donat mai per vençut i les jugadores espanyoles no han pogut cantar victòria fins al final.