Waterpolo

El Barceloneta signa la vintena

Waterpolo. L’equip mariner marca el ritme des de l’inici, sotmet el CN Sabadell i segella el dotzè títol consecutiu de copa, a Palma

Barceloneta 10 Sabadell 6

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famnera, Sanahuja (1), Munárriz (3), De Toro, Larumbe, Pavillard (1), Zovic, Tahull (2), Perrone (2), Biel (1), Á. Bustos i Porter.ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio; Bonet, Asensio, Schütze (1), Vidovic, Valera, Barroso (2), Van Ijperen, Averka (3), Pérez, Mallarach, J.J. Bustos i Teclas.PARCIALS:3-1, 2-2, 4-2 i 1-1.

El torneig de copa estrenava seu, les piscines Son Hugo de Palma, però el desenllaç va ser el mateix de les dotze últimes edicions, amb el Zodiac CN Atlètic Barceloneta alçant la copa de campió i arrodonint el seu palmarès amb el vintè trofeu per a les seves vitrines. L’equip mariner, amb el seu pressing habitual, va marcar el ritme des de l’inici i va exhibir un joc més equilibrat davant un Astralpool Sabadell que va tenir problemes per veure porteria. Els títols individuals també van ser per al conjunt barceloní, amb el navarrès Alberto Munárriz, autor de tres gols, escollit com a jugador més valuós, i Unai Aguirre, com a millor porter.

L’Atlètic Barceloneta va marcar la pauta des de l’inici. El metrònom mariner, Felipe Perrone, va traçar el camí amb un xut per l’escaire en la primera superioritat. Kanstantsin Averka va replicar amb la mateixa moneda, amb un xut sense angle des de l’extrem que va sorprendre Unai Aguirre. Però el defensor del títol tenia les consignes clares i amb dues ràpides transicions va tancar el primer quart amb un parcial de 3-1 després de dos llançaments encreuats de Bernat Sanahuja i Unai Biel. El segon quart va acabar amb taules (2-2). L’equip d’Elvis Fatovic mantenia la iniciativa gràcies a la connexió amb Roger Tahull des de la boia i a una fuetada de l’esquerrà Luke Pavillard, però el CN Sabadell continuava viu amb les canonades d’Alberto Barroso en dues accions en superioritat.

Després del descans llarg, Averka, en un contraatac, va ajustar les diferències (5-4). La resposta marinera va ser immediata. Tres dianes d’Alberto Munárriz i una segona de Roger Tahull obrien l’escletxa barcelonina, que només trobava el contrapès amb un altre gol del jugador montenegrí d’origen bielorús. Així s’arribava a l’últim període amb un domini clarament mariner (9-5). Perrone havia obert el foc a l’inici de partit i va signar la sentència amb una acció d’un contra un davant Edu Lorrio (10-5). Encara hi va haver temps perquè Fynn Schütze segellés el 10-6 definitiu.

ELS VESTIDORS

Ha estat un plaer jugar a Palma amb les piscines plenes; això ens ajuda a créixer
Felipe Perrone
capità del barceloneta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)