Tennis

Carlos Alcaraz, baixa en el Godó

Tennis. Barcelona Open Banc Sabadell. El jugador murcià, vencedor de les dues últimes edicions, es ressent de la lesió a l’avantbraç. Tsitsipas, amb el títol a Montecarlo, arribarà pletòric

Carlos Alcaraz, el vencedor de les dues últimes edicions del Barcelona Open Banc Sabadell, serà finalment baixa del torneig. Segons va informar l’organització, el jugador es va ressentir durant l’entrenament matinal de la lesió a l’avantbraç que ja el va deixar fora de joc a Montecarlo. Alcaraz, que el cap de setmana es trobava a Múrcia, serà avui a la capital catalana per comunicar personalment la seva baixa.

El Godó ha vist com queia del quadre el principal favorit, però rebrà un Stefano Tsitsipas pletòric de forma després de segellar la tercera victòria en el Masters 1000 de Montecarlo en vèncer Casper Ruud (6-4 i 6-1), que també serà a Barcelona.

Debut d’Albert Ramos

Avui entrarà en acció el mataroní Albert Ramos (105è ATP), l’únic català que finalment serà en el quadre gran del torneig. El tennista maresmenc tancarà la jornada a la pista Rafa Nadal contra el francès Alexandre Muller (112è). Dels jugadors catalans que van disputar la fase prèvia, Oriol Roca, Max Alcalà, Nikolás Sánchez Izquierdo, David Jordà i Pol Martín, cap s’ha guanyat la plaça al quadre gran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)