Ciclisme

Mireia Trias guanya la Lea Artibai Txallengea

Mireia Trias (Massi-Baix Ter) és la guanyadora de la quarta edició de la quarta edició de la Lea Artibai Txallengea, una cursa per etapes disputada de divendres a diumenge al País Basc i en la què Paula Blasi era tercera de la general. El conjunt de Torroella de Montgrí va endur-se la victòria per equips i la corredora de Mont-ras (2000), a més de la victòria absoluta, era la millor en la classificació de la muntanya. La també corredora del club del Baix Ter, Ainara Albert, arrodonia l’actuació sent la millor en les metes volants i la cinquena absoluta.

“Hem tancat un cap de setmana perfecte i hem fet una volta excepcional, perquè ens ho hem emportat tot. A vegades, les curses surten molt bé com ha estat el cas d’aquests últims dies. Hem aconseguit uns resultats que ens donen molta moral i ens permeten carregar les piles. Tenim moltes ganes de seguir lluitant al màxim nivell” afirma Sergi Güell, president del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)