Atletisme

Jan Torrella, el gran triomfador del campionat d’Espanya de trail

El jove atleta de Bagà Jan Torrella (JA Berga), de només 20 anys, ha completat un cap de setmana rodó amb la consecució de cinc medalles d’or en el campionat d’Espanya de trail, a Candeleda (Àvila), amb la victòria absoluta i sub-23 en la prova vertical (dissabte) i de curses de muntanya (diumenge), a més del títol per equips.

Amb un desnivell de 1.040 m i un recorregut de 7,5 km, Torrella va completar la prova vertical en 43:19 per davant del també català Miquel Corbera (CE Penedès), segon amb 43:26. En la jornada de diumenge es va imposar en la cursa de 16 km (840 m de desnivell) amb un registre de 1h11:09, amb més d’un minut de marge respecte el segon classificat. En les diferents categories, els representants catalans van sumar fins a 29 medalles durant tot el campionat.