Tennis

El Torneig Internacional Platja d’Aro 365, al Godó

El Torneig Internacional Platja d’Aro 365 s’ha presentat aquest dilluns en el Godó. La cinquena edició de la cita que organitza el Club Tennis d’Aro es farà del 6 al 12 de maig i el president del club afirma: “és un gran orgull i, alhora, una gran responsabilitat, ja que aquesta cinquena edició ha suposat un gran esforç econòmic. És un gran repte i estem posant tot de la nostra part per fer-ho de la millor manera possible. I és que hem tingut 400 sol·licituds per participar en el torneig”.

“Es tracta d’un esdeveniment molt important i potent, que pren especial rellevància perquè no només fomenta l’esport i els seus valors, sinó que també augmenta el reconeixement dels municipis de la zona a escala internacional” diu Anna Julià, de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física. Òscar Mas, el director esportiu de la Federació Catalana de Tennis i també present en l’acte, destaca: “amb aquesta participació tan alta es demostra la importància que ha agafat el torneig. A més, totes les jugadores són internacionals i és una bona oportunitat per mostrar-nos al món. Sempre estem al costat dels clubs per ajudar-los a organitzar tornejos d’aquest tipus i, a més, també estem agraïts del suport que ens dona la Generalitat de Catalunya per potenciar el tennis català.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)