Waterpolo

Anni Espar

Assolim CN Mataró

“És positiu haver viscut la final de l’any passat”

“En la semifinal contra l’Olympiacòs la clau serà fer una bona defensa i minimitzar les errades”

Anni Espar (1993) va conquerir quatre Champions en la seva etapa al CN Sabadell i ara persisteix per assolir la primera en les files de l’Assolim Mataró. L’any passat se’n va quedar a les portes en la final de Can Llong i aquest cop no vol deixar escapar l’oportunitat. El primer escull serà l’Olympiacòs en la semifinal de demà (14 h, Esport 3).

Quan va conèixer el resultat del sorteig ja li va semblar bé jugar les semifinals contra l’Olympiacòs. Per què?
Sí, perquè al Sabadell i al Sant Andreu ja els coneixem molt bé i juguem moltes vegades al cap de l’any, i em semblava que poder variar estava bé. No només a l’hora de jugar el partit, sinó les setmanes prèvies de preparació i d’entrenament, encara que sigui per poder variar una mica els noms de les jugadores i la tàctica.
Amb el mateix bloc que el curs passat, l’experiència de Can Llong del 2023 suposarà un punt favorable?
Sí, però l’Olympiacòs tampoc no ha fet pràcticament canvis, fa molts anys que juguen juntes i aquest avantatge també el tenen elles. En tot cas, segur que és positiu haver viscut l’experiència d’haver jugat plegades la final de Can Llong de l’any passat.
A l’Olympiacòs ja el van superar en els dos partits de quarts de l’any passat (9-11 i 15-12). Creu que les semifinals poden ser molt diferents?
Mentalment ens poden anar bé aquests precedents, però en cap cas ens podem relaxar perquè és una nova temporada i elles, fins i tot, estan jugant millor. La clau serà fer una bona defensa i minimitzar les errades.
Per les informacions que han transcendit, sembla que difícilment podran mantenir el bloc per l’any vinent. Ha arribat l’hora que el CN Mataró alci el títol de la Champions?
Exacte. Ha de ser l’any. S’ha de viure el moment i sabem que aquesta oportunitat amb el mateix equip no la podrem repetir. Hem d’intentar gaudir al màxim i aprofitar ara el gran grup de jugadores que tenim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)