Tennis

Djokovic passa a la tercera eliminatòria de Roma per la via ràpida

Després d’un inici dubitatiu, ha acabat fent ballar el francès Corentin Moutet (6-3 i 6-1) en 1h24

Després d’un inici dubitatiu, Novak Djokovic (1) s’ha imposat amb autoritat al francès Corentin Moutet (6-3 i 6-1), en 1h24, per obrir-se camí fins a la tercera eliminatòria del Masters 1000 de Roma. El seu pròxim rival serà el xilè Alejandro Tabilo (29).

Moutet (83è de l’ATP), que havia accedit al quadre principal com a lucky loser, ha començat el duel amb molta intensitat. Djokovic feia moltes errades no forçades i després de dos trencaments, el tennista francès s’avançava amb un parcial d’1-3. A partir d’aquí, el número u mundial ha sabut replicar el joc el joc del rival, ha reaccionat de manera fulminant i amb cinc jocs seguits s’ha apuntat el primer parcial. Amb Moutet desconnectat i precipitat, el segon set ja no ha tingut més història. Ha transitat al ritme marcat per Djokovic des del primer moment i ja no ha tingut cap problema per certificar l’accés a la tercera eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)