El KH-7 Granollers cau en la semifinal de copa (33-41) contra l’Aula Valladolid

El conjunt vallesà no ha estat gens encertat en defensa ni en atac en els primers minuts

El KH-7 Granollers ha quedat eliminat en la semifinal de copa al perdre per 33-41 contra l’Aula Valladolid. El conjunt vallesà ha pagat molt car uns primers minuts en que no ha estat gens encertat, ni en atac ni en defensa, i sempre ha hagut de jugar a remolc.

El KH-7 Granollers ha fet un mal inici de partit, ha desaprofitat els seus primers atacs i el conjunt castellà s’ha distanciat en el marcador (1-5). Les pèrdues de pilota han penalitzat molt al conjunt vallesà que no ha pogut evitar l’encert en atac de l’Aula Valladolid que s’ha situat amb vuit gols d’avantatge (12-20) en el minut 22. Els esforços del Granollers només han servit per arribar al descans amb un 18-24.

En la segona meitat l’Aula Valladolid ha sabut administrar el seu avantatge i s’ha situat amb set i vuit gols de marge, arribant a la màxima diferència en el minut 51 amb deu (28-38). Els Granollers en cap moment ha tingut possibilitats de remuntar i ha cedit per 33-41.