Més esport

TENNIS / OBERT DELS EUA

El llarg camí d'Ivanovic

La sèrbia, vençuda ahir per Clijsters, continua lluitant per tornar a tastar l'elit

«Estic contenta perquè per primer cop aquest any he pogut jugar de manera regular uns quants partits», va dir ahir Ana Ivanovic, després d'haver perdut (6-2 i 6-1) contra Kim Clijsters. La belga allarga a 18 victòries la seva ratxa a l'obert dels EUA (va guanyar el 2005, l'últim cop que hi va participar abans de retirar-se prematurament i, l'any passat, al cap d'un mes d'haver reaparegut).

La sèrbia, l'última víctima, és una antiga número u (2008) que intenta redreçar una carrera amb millors temps passats que l'actual (actualment, 40a del món). Després d'haver deixat diversos tècnics i de superar diverses crisis, Ivanovic ha trobat (amb el suís Heinz Gunthardt, amb qui Steffi Graf va guanyar 12 dels seus 22 Grans Slams) l'estabilitat que necessitava. «El meu joc ho nota, avui he perdut, però he tingut les meves oportunitats», va relatar. Va tenir vuit pilotes de trencament (en va aprofitar dues). «He tornat a sentir les emocions que sentia abans, i això vol dir que estic en el bon camí», va explicar. La quarta ronda que ha assolit és el millor resultat de l'any en grans cites. «La veritat és que vaig perdre una mica el nord després de Roland Garros», va segellar. Es referia al seu únic títol de Gran Slam (2008), i a la crisi de l'èxit mal paït. Al cap de més de dos anys, no ha superat del tot el sotrac. La seva virtut, però, són les ganes innegables de tornar a ser a dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)