Ciclisme

CICLISME

DOPATGE

Jordi Riera, implicat en una trama

L'exprofessional és un dels cinc detinguts arran d'una denúncia del ciclista Xavi Tondo

L'excorredor de BTT i exprofessional de carretera Jordi Riera és un dels cinc detinguts acusats de formar una trama de dopatge que s'ha pogut destapar arran de la denúncia del corredor Xavi Tondo, que va rebre per correu electrònic una oferta de substàncies dopants, i no només no en va voler saber res sinó que ho va posar en coneixement dels Mossos. Els cinc detinguts, que es van negar a declarar, van quedar en llibertat sense fiança però imputats de dos delictes –tràfic de substàncies dopants i associació il·lícita– ja que la policia els relaciona amb la troballa de 12.000 dosis d'anabolitzants, EPO i altres substàncies.

Jordi Riera, nascut a Puigreig i resident a Prats de Lluçanès, va començar la seva carrera esportiva en la BTT, disciplina en la qual va tenir com a màxim rival Josep Antoni Hermida. A principi de la dècada passada va fer el salt al ciclisme de carretera i va fitxar pel Kelme, on va coincidir dos anys amb Óscar Sevilla i Alejandro Valverde, entre d'altres. Arran dels casos de dopatge que uns anys més tard van afectar alguns dels seus companys, Riera va dir que ell mai n'havia fet ús. El seu pas pel ciclisme de carretera va ser discret, sense cap victòria.

Més informació, a El Punt i l'Avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)