Rugbi

Eleccions a la federació

Rugbi. L'actual president, Ignasi Planas, i l'expresident de la UE Santboiana Victoriano Marlet s'enfrontaran en les urnes dilluns amb un resultat incert tenint en compte els avals

L'exjugador i expresident de la Unió Esportiva Santboiana Victoriano Marlet aspira a succeir Ignasi Planas en les eleccions de la Federació Catalana de Rugbi, que es faran dilluns. Els dos candidats han presentat els avals necessaris per acudir a les urnes, a les quals estan cridats a votar 40 clubs del país.

Planas, que té com a projecte instaurar una gran superlliga catalana, partirà amb un lleuger avantatge, ja que ha recollit l'aval de vuit clubs, per sis del seu rival. La junta actual va decidir avançar les eleccions per poder completar el seu projecte amb el suport dels clubs. Marlet té en la candidatura un dels millors de la història del rugbi català, Alberto Malo, i amb un exvicepresident de la federació espanyola, Vicente Adelantado.

Planas, a banda de començar a posar les bases per a un futur campionat català independent, també ha mantingut aquests últims anys viva la lluita pel reconeixement internacional de la federació, tot i que els tribunals francesos s'hi han mostrat fins ara en contra. En la candidatura de Planas, que és advocat, hi figuren com a vicepresidents Domènec Rodríguez, Salvador Brasó i Maria del Mar Viñas Sabatés.

Catalunya, en acció a Navata

La selecció absoluta, sota la direcció de Marc Sentis, torna a jugar un partit després de sis mesos. L'equip provarà les noves instal·lacions al camp de rugbi de Navata contra l'equip sub-21 de la USAP, un dels millors equips europeus d'aquesta categoria. Les instal·lacions de Navata es van completar l'any passat al costat del camp de futbol i permetran a equips professionals de la Catalunya del Nord fer estades de pretemporada en un entorn privilegiat. L'equip català estarà format majoritàriament per jugadors de la Santboiana, l'Hospitalet i el Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)