Ciclisme

“Gran nivell ciclista i espectacle per al públic”

El director de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, es va mostrar molt satisfet amb l'edició d'enguany: “Hi ha hagut un gran nivell de participació de ciclistes i s'ha vist un gran espectacle a la carretera que ha atret els aficionats.” També va reconèixer que el desenllaç de la competició, que va estar oberta fins a l'última etapa, ha mantingut l'expectativa entre els espectadors. I que en general, els inputs que ha rebut han estat “positius”.

Peris va valorar l'esforç dels corredors durant els set dies de competició: “Ha canviat la manera de córrer dels ciclistes: han vingut a competir i tots han estat on havien d'estar.” I, a part de l'elenc d'estrelles, va agrair la presència i la professionalitat de noms il·lustres del pilot com ara Basso i Sánchez. “corredors que sempre és agradable que vinguin”.

Respecte d'un dels problemes que sol acompanyar la prova en els últims temps, l'aspecte econòmic, el director de la Volta va explicar que encara estan quadrant els números, però que es preveu que no hi hagi pèrdues. Tot i això, sí que espera que la bona projecció que ha permès el cartell de participants i el desenvolupament doni els seus fruits i atregui la presència de més patrocinadors a la Volta perquè permetin afrontar el futur amb més calma.

Homenatge incomplet

La Volta 2014 ha servit per retre homenatge al ciclista Miquel Poblet, que va morir el 6 d'abril passat, poc després de finalitzar l'última edició. Els organitzadors van introduir un esprint a cada etapa amb el seu nom i un mallot per a aquesta classificació. També haurien volgut portar la Volta a la seva població, Montcada i Reixac, però l'Ajuntament de la localitat encapçalat per María Elena Pérez (PSC) no s'hi va mostrar receptiu. “Vam fer gestions, però la resposta va ser negativa”, va dir Peris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)