Ciclisme

El català Losada també ha guanyat la Volta

L'altre representant català, Alberto Losada, no va poder creuar la línia de meta de Montjuïc, però va contribuir directament a la victòria de Joaquim Rodríguez. El de Sant Just Desvern ha estat al costat del seu cap de files en tot moment, malgrat una caiguda que va tenir en la segona etapa, i va plegar a falta de dues voltes, després de buidar-se a la carretera. Demà, sense gairebé ni temps per refer-se ni festejar la victòria de Purito, tornarà al Teide per continuar la preparació de cara a les clàssiques i al Giro.

“Estem satisfets perquè hem complert amb el primer objectiu de la temporada. No només tenint en compte el triomf en la general de Joaquim, sinó pel rendiment del tot l'equip, hem demostrat que anem pel bon camí.” Aquest any, l'equip Katuixa ha decidit canviar la manera de preparar les cites importants del calendari, com és el cas del Giro, i tots els ciclistes s'entrenen plegats i gairebé competeixen en les mateixes proves, tret d'excepcions puntuals. Una altra de les novetats del bloc que ha de competir a Itàlia és la reducció de dies de competició. Aquesta temporada no competiran al País Basc ni ho han fet en la París-Niça.

Losada va reconèixer que els bons resultats repercuteixen positivament. “Ens fa estar més tranquils i treballar amb molta confiança.” El ciclista serà una de les peces importants per a Purito, i en el Giro del 2012 ja va aconseguir una tercera posició en la quinzena etapa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)